Stafi i ordinancës

 • #
 • Mr.Sc.Dr.Ali Gashi

  Specialist i Kirurgjisë Orale

  Numri i Kontaktit: +377 44 - 111 - 346

  Lexo më shumë >

 • #
 • Spec.Dr.Arijeta Sahatçiu-Gashi

  Specialiste e ortopedisë së nofullave

  Numri i Kontaktit: +377 44 - 129 - 921

  Lexo më shumë >

 • #
 • Dr.stom.Tefta Mjekiqi-Bislimi

  Doktor i stomatologjisë

  Numri i Kontaktit: +377 44 - 153 - 454

  Lexo më shumë >

Vizita kontrolluese dhe dg e gjendjes orale si dhe keshilla rreth planit të terapisë

image

Lexo më shumë >

Rentgen retroalveolar në mënyrë kompjuterike

image

Lexo më shumë >